Don't forget to be awesome

Apple Macbook Gold

2015-03-22 // 16:53:38 // Allmänt
Har ni hört talas om den nya Macbook, Macbook Gold? Den är överallt i internet och jag kunde inte hålla mig från att skriva lite om den. Den är såå fin och vem älskar inte guld liksom? Har hört att den är mycket tunnare också.
Men vad tycker ni?
 
 

tillsammans är vi starkare.

2015-03-20 // 19:32:19 // Allmänt
Denna veckan gick as snabbt.. grymt! Helgen välkommnas med marathon kolla revenge. Cool serie med en massa hämnder man skulle vilja kunna utföra ;). Nae så får man inte tänka i denna värld. Här ska allas tankar vara blodsprängda med kärlek och inget annat än att hjälpa de oskyldiga och vända ryggen mot fienden. Ibland kan det vara bra att vända sig mot fienden. Kolla den i ögonen och se vad den gömmer innerst inne. Ska vi i alla våra dagar i  vara rädda för det som finns bakom oss. Inte våga kolla bak. Har haft detta i åtanke hur många gånger som helst. Ge aldrig din moståndare makten att få dig att gömma dig. Tro mig du vinner inte alltid genom att vända ryggen till. Stå upp för dina åsikter var stark. Det här gäller allt! Ser du nån mobbas, eller bli hånad och retad. Stå upp, visa att det är fel. Spring inte därifrån som en råtta springer ifrån en katt. Det var inte tänkt att detta inlägget skulle handla om just det här, Men det är bara nåt jag har haft i baktanken länge. Kom ihåg att tillsammans är vi alltid starkare!

Room Goals

2015-03-17 // 18:08:37 // Allmänt
Heej! 
Att ha ett fint rum är riktigt bra. Om du har ett litet rum så kan du anpassa och inreda det så att det blir fint och lätt att gå igenom saker. //Fidan