Don't forget to be awesome

Hej

2015-01-22 // 17:57:01 // Allmänt
Vi har fått våra datorer det är Lenovo chromebook 11e. Dom är supersköna att skriva med och vänjer mig fortfarande vid den. Vi fick med laddare, dator väska och infomation och papper. Det är bara en hel svart matt. Jag tycker det kommer vara roligt att kunna variera på undervisningen. Lära sig jobba med datorer osv och det är ju bra eftersom de flesta jobben nu för tiden använder datorer som hjälpmedel. Idag blev jag mulad ett x antal gånger. Såg ut som en blöt hund och just nu är jag faktiskt otroligt tacksam över att inte ha smink på mig hahaha. Imorgon är det freedaaaag. Så himla soft

Hej!

2015-01-21 // 21:18:37 // Allmänt
Det var längesen det skrevs nåt här. Har haft ett helt underbar början på året! Ny års löftet är inte brutet än så länge. Imorgon får vi våra datorer som vi ska använda i skolan. Det ska bli roligt att kunna arbeta på ett nytt sätt det blir annourlundare undervisning med dom. I överlag har det vart jätte fint med snö och så med snälla kan bara inte värmen komma än? Det är så sjukt kallt och seriös ramlar hela tiden. Riskerar mitt liv för att gå till skolan och det ända jag räddar när jag ramlar är självklart min mobil hahahah. Imorgon har vi vikarie i svenskan vet inte direkt hur det kommer gå. Varför elever är så uppkäftiga mot vikarier har jag aldrig någonsin vetat. Min teori är dock baserad på att ifall vikarien kommer in och ska sedan bestämma och leka mentor, börja snacka om hur mycket respekt han förtjänar för han har jobbat länge på skolan är det många som vill testa en. Se hur långt de kan gå. För oftast när de mer presenterar sig är chill,sköna säger vad vi ska göra och släpper oss i tid osv är man liksom snäll tillbaka automatiskt. Imorgon blir det vanlig skoldag utom att de inte blir någon sovmorgon :( 
Men vi slutar tidigare så det är ändå chill. Hoppas ni har en bra dag // Divine

Längesen♡

2015-01-21 // 21:04:15 //
Hejhej!
Det var jätte länge sen vi skrev nåt här men skolan har börjat och vi har massor med prov och läxor att göra.
Idag hade vi halvdag eftersom några hade utvecklingssamtal medans några andra hade i måndags som jag själv och idag skulle Divine ha.
Och idag är jag så taggad eftersom vi ska få datorer imorgon på Svenska lektionen, även om dom inte är värsta mac datorerna eller sånt så är jag väldigt glad och tacksam att skolan försöker få våran skoldagar mer lättare. 
Vi ska få Lenovo Chromebooks, de är speciell gjorda för skolor och elever haha är så desperat att har kollat på massor med videos på youtube om datorn, hur den fungerar, ser ut, om den funkar bra eller inte. Men det ända som jag kräver är att den ska vara snabb och bra ljusstyrka men tyvärr har den liten minne men man kan köpa och sätta in själv hur många GB man vill ha, kommer kolla på massor med filmer där, så kan man ladda sin mobil på den bara man har sladden så kopplar man ena ändan på datorn och and i mobilen. Så jag tror att vi kommer uppdatera lite mer när vi får våra datorer och så ska vi byta designen tror jag, får se. Men nog om datorn.
Har verkligen brist på sömn sover sent och vaknar sent så kommer försent till skolan men idag så kom jag i tid! Jag vet! Jätte ovanligt men jag vill verkligen ta tag i skolan och plugga hårt för jag vill inte kasta min framtid iväg bara för att jag inte tycker plugga är kul, det är inte många som gör det men de pluggar iallafalm som Divine. Hon är verkligen en A elev, har jätta bra betyg och pluggar varje dag och går på cheerleading på topp nivå men klämmer pluggningen in i sin schema iallafall (men hon har tagit paus lite så att hon kan hänga med vänner lite) är verkligen stolt över henne. 
Men nu får det vara nog så ses vi nästa gång
Hejdåå
//Fidan♡