Don't forget to be awesome

Jullov!

2014-12-20 // 12:49:03 // Allmänt
Så himla skönt med lov!  Får så mycket skönhetssömn 😉. Julafton är om 4 dagar!! Asså jag är så sjukt taggad. Vi har även en riktig julgran i år. Jag vart inte sådär jätte nöjd över mina betyg. Så nästa termin blir det läx hjälp på tisdagar & torsdagar! Och inget under C! Så behöver höja mig i 3 ämnen ungefär.  Eftersom allt vi gör nu påverkar vår framtid senare. Under jullovet ska jag nog chilla. Försöka plugga så jag inte är helt hjärndöd i skolan haha. Sen är det träffa kompisar, hoppas på snö och ha allmänt trevligt. Sen blir det mycket besök i kyrkan. Jag tror vi åker iväg till Eskilstuna nån gång.för att träffa kusiner och barndomsvänner. Det är alltid lika kul Jullov

2014-12-20 // 12:28:50 //
Heej, det är jullov nu! Äntligen, de sista dagarna var det svåraste eftersom man va jävligt skoltrött och så vill man ha lov så man typ kryper fram. Men nu är det slut med skolan och vi ska börja den 8:de januari tror jag. Och nu har vi fått reda på att vi kommer få datorer! Jag blev såå glad eftersom dem enda i skolan som har datorer är 9:orna Men nu får 8:orna också så vi är försöks kaniner, om vi sköter oss bra då får hela skolan det. Jag har inte så mycket planerat under jullovet förutom att fira jul och nyår med min moster och kusinerna så vi ska sova över hos i några dagar. Ska hem till de idag också för att min mosters son aka min kusin fyller år. Och i Januari ska jag till karlstad. Egentligen skulle jag dit i fredags men det blev inte av så vi ska dit januari. Men annars ska jag slöa i sängen och kolla på filmer, sociala medier mm. Men nu ska jag gå och baka tårta. 
Hejdå//Fidan♡

Tillbaka

2014-12-15 // 17:24:26 //
Hej allihopa!
Jag är tillbaka, hade internetförbud så kunde inte skriva något. Men nu fick jag tillbaka så jag är också tillbaka haha.
Men det har faktist inte hänt så mycket så tror inte att det kommer bli ett långt inlägg. Har haft spa-dag med ansiktsmask och bubblebath för att fräscha upp lite. Ska snart till Stureplan/Österbymalmstorget för att gå och äta middag där och sen är jag tillbaka. Ååååh är så taggad på att gå och shoppa with my girls i stan eller fasta. Och såklart ska man inte missa jullovet som är om 3 dagar, jul, nyår. Haha det blir mycket längtande.
Men vi ses snart /Fidan♡